土屋太鳳無聊開 IG 出 5 個 PO 即吸 8 萬粉

土屋太鳳

日本女星土屋太鳳出晒名認真,好似佢個官方Blog,每日都Update千字文餵粉絲,更成為一時佳話。日前佢套《IQ246〜華麗なる事件簿〜》播完,可能見無乜嘢做,就開咗個IG Account玩下。

土屋太鳳

好明顯開IG係玩票性質,當然無千字文,不過,土屋IG認真到,短短幾日就出咗5張相咁大把,每張相都留咗起碼200零300字左右,消息一出,吸引咗無數宅男湧去土屋度留「腳毛」,幾日之內吸引到8萬幾人成為Follower,其中一張單影技巧鞋、擺到明係試相,都吸引到萬七人Like,630幾人留言,真係估佢唔到。

土屋太鳳

來源:官方IG

​覺得這篇文章好的話,請讚好我們的Facebook專頁,以獲取更多新資訊。有你們的支持,是我們動力的泉源,多謝。



張悅

宅男廢中一個,迷戀日本各位「小惡魔」,但人到中年,開始脫力,只揀最好睇嘅劇先煲……

相關文章

?>

yeezy 350 v2 do fashion goods