宅男着晒火 最上Moga 曬入浴照 搞到要狂刪留言

maxresdefault

日本自從女團AKB響晒朵後,湧現咗唔少秋元原偶像團合,有啲成員公演到咁上下之後仲會殺入藝能界。好似でんぱ組.inc(電波組.inc)嘅最上もが (最上Moga)近年就不時客串下劇集,雖然大多數行行企企、sell下長腿,但都叫有啲知名度,勾起好多宅男性……興趣去追佢嘅公演。早前,佢就自出奇招,上IG度冧「客」,搞到成班粉絲着晒火。

09b6850028f913962217bc12c0e9d60c99d0899c_l

16789928_1663508183950868_8776409178500497408_n

事緣,最上不時都會喺IG度Po工作相,其中大部份角度都係高炒仰望,將佢事業線同長腿表露無遺,甚至出現埋半裸畫面,但日前佢話收到朋友嘅紫色浸浴湯包,Po咗張入浴長腿照,隨即引爆咗宅男嘅幻想。好多人都留言問佢啲湯包效果如何,仲想知佢邊度買,有啲仲喺度解構下浸湯包嘅減肥法添!當然,以上統統都唔係宅男心聲,事關最露骨嗰啲都畀佢Del晒,連讚佢Sexy都無情講。

original

來源:最上Moga IG

​覺得這篇文章好的話,請讚好我們的Facebook專頁,以獲取更多新資訊。有你們的支持,是我們動力的泉源,多謝。



張悅

宅男廢中一個,迷戀日本各位「小惡魔」,但人到中年,開始脫力,只揀最好睇嘅劇先煲……

相關文章

?>

yeezy 350 v2 do fashion goods