「新人王」九頭身松井愛莉 擔正新劇下月出爐

10d57662eb44725e73126e17ce19f078

論日本藝能界今年女新人王,首選唔使多講,緊係治療系美女飯豐萬理江(飯豊まりえ),佢近排多Job到日日都見到佢為咗拍埋拍埋嘅新片宣傳,幾乎已經唔知邊套打邊套。除此之外,其實仲有唔少美少女今年都好值得留意。其中,就有由模特兒出身嘅松井愛莉,以佢九頭身1.71m嘅Model身高,再搭上宅男「目測」B以上嘅身材,都冧到唔少粉絲。最近佢孖土屋太鳳拍嗰套《青空吶喊》出DVD,啲「觀眾」睇完佢入面嘅啦啦隊造型,仲發晒狂咁起佢底添。

6w9RvGX

20150814002147_easonhou_879615

日前,官方公布咗由佢主演嘅新劇《3人のパパ》(繹:3個爸爸),愛莉妹就順勢去做咗個專訪講拍攝感受,個內容嚟嚟去去都係講佢拍嗰時嘅趣事。去到文尾先到戲肉,個記者唔知係咪畀愛莉妹電到暈晒,除咗幫佢寫咗個無敵Profile外,字裏行間中仲猛咁讚佢。

e7b98d8be6a6fae9e41e2b0d61bd81e6

3ab56a0ac3f3bb42aa4f81014aed244c

睇嚟「萬惡」嘅日媒都幾Like佢,上位指日可待嗰隻。

來源:ModelPress

​覺得這篇文章好的話,請讚好我們的Facebook專頁,以獲取更多新資訊。有你們的支持,是我們動力的泉源,多謝。



張悅

宅男廢中一個,迷戀日本各位「小惡魔」,但人到中年,開始脫力,只揀最好睇嘅劇先煲……

相關文章

?>

yeezy 350 v2 do fashion goods