[Cup數輸唯有贏Like數] 新演員勁搶Fo 戶田惠梨香Po合照谷戲反擊

2353aragakiyui-cm-gmo-life-is-going-on

2055649

下季日劇最搶鏡唔使講,緊係第三季《Code Blue》(コード・ブルー~ドクターヘリ緊急救命~THE THIRD SEASON),除咗有齊山下智久、戶田惠梨香及新垣結衣等阿哥阿姐原班人馬外,日前仲公布埋連馬場富美加(馬場ふみか)同新木優子等新星加盟,搞到真係唔睇唔得嗰隻。不過,前排啲傳媒就係咁將焦點「射」落馬場富美加度,搞到一班大姐終於要出招喇!

o0480027213909004951

首先由戶田惠梨香率先發難,孖埋新垣結衣同比嘉愛未影大頭照,再放上網呃Like,張相一出已經搞到啲宅男痴咗線,一日唔夠就吸咗廿萬個Like,之後就輪到比嘉愛未再貼同款相,照樣都謀殺咗唔少宅男嘅……「手汗」去點擊。

18809285_1676887639285572_7887355165886382080_n(1)

未命名

其實,戶田又唔使咁擔心,講Cup數你哋三個加埋的確係輸蝕啲……啲……但級數就是但一個都超班嘅。

來源:ModelPress

​覺得這篇文章好的話,請讚好我們的Facebook專頁,以獲取更多新資訊。有你們的支持,是我們動力的泉源,多謝。



張悅

宅男廢中一個,迷戀日本各位「小惡魔」,但人到中年,開始脫力,只揀最好睇嘅劇先煲……

相關文章

?>

yeezy 350 v2 do fashion goods