新垣結衣被揭「黑歷史」 宅男嗌回水

新垣結衣

日本女星新垣結衣向來都無乜緋聞,有幾單同男拍檔傳下拍拖,都好快因無相無圖無真相而無疾而終咗。不過,啲雜誌為咗吸睛吸銷量,緊係起勢咁搵嘢講。日前,雜誌《アサ芸シークレットvol.46》就大大隻話搵新垣結衣嘅黑歷史出嚟鞭喎。

新垣結衣

不過,宅男睇完就嗌晒話要回水,事關,本雜誌所謂最大單嘅黑歷史,竟然就係話結衣 BB 170cm 高嘅秘密,就係中學時代加入咗籃球部。話呢個係佢 14 年上電視節目時講嘅。唔好撕爛本書住,個「報道」仲講結衣 BB 未出道時喺沖繩,素顏咁去試鏡,同埋出道初期去影咗幾輯水着 DVD ……完!

新垣結衣

下?咁都叫爆料?我都爆幾張結衣 BB 泳照先!

新垣結衣

新垣結衣
來源:Asagei

​覺得這篇文章好的話,請讚好我們的Facebook專頁,以獲取更多新資訊。有你們的支持,是我們動力的泉源,多謝。



張悅

宅男廢中一個,迷戀日本各位「小惡魔」,但人到中年,開始脫力,只揀最好睇嘅劇先煲……

相關文章

?>

yeezy 350 v2 do fashion goods