《 Code Blue3 》開播 馬場富美加專訪露玄機 宅男等睇「刺激嘢」

馬場富美加

被視為拯救日本月九劇(逢星期一九點)嘅《Code Blue3》(コード・ブルー~ドクターヘリ緊急救命~)今晚就首播,電視台連日來緊係開行油谷到盡。繼一班原班人馬眾主角山下智久、新垣結衣、戶田惠梨香等紛紛見報後,終於輪到最受萬千宅男期待嘅馬場富美加(馬場ふみか),日前就穿起護士裝接受媒體專訪。

馬場富美加

作為新人,馬場個篇專訪短短地,唔算太悶已經算係咁,佢不停咁大讚劇中前輩比嘉愛未外,仲有讚同為新加入嘅新木優子,話每日喺劇組度同班老屎……老江湖合作學到唔少嘢。

馬場富美加

雖然篇稿膳到可以衝出宇宙,但係班宅男就話睇完更加期待馬場喺劇中表演,事關,日前新垣結衣同戶田惠梨香都話拍劇時,經常要走嚟走去……而馬場就透露佢都有唔少出勤嘅場面,而馬場擁有有F Cup嘅身形、再加護士裝、再加奔跑……

馬場富美加

咁「刺激」,係男人都明啦。

來源:週プレNEWS

​覺得這篇文章好的話,請讚好我們的Facebook專頁,以獲取更多新資訊。有你們的支持,是我們動力的泉源,多謝。



張悅

宅男廢中一個,迷戀日本各位「小惡魔」,但人到中年,開始脫力,只揀最好睇嘅劇先煲……

相關文章

?>

yeezy 350 v2 do fashion goods