【又係唔買唔得】石原里美超厚裝寫真 古巴取景跑沙灘慶生

石原里美

日本女星石原里美(石原さとみ)同山下智久嘅戀情講到口都爛,所以今次唔講呢啲,講下石原趁30歲前、入行 15 年嘅紀念寫真作《encourage》,官方日前公布接受預定,仲發咗幾張相,宅男睇完個個都大叫唔買唔得。

石原里美

石原里美

石原里美

石原里美

首先,呢輯寫真會唔會係好似傳聞係石原結婚前嘅「遺作」仲未知,但單睇發相,古巴外景嘅靚人靚景,已經值回票價,當中仲有偶然一露嘅事業線,已經令到宅男掏出……銀包畀錢。官方仲話本寫真多達160頁外,仲有32頁係石原嘅訪問,內容咁足料,拎嚟當枕頭都抵啦。

15876925_1430541336997327_850484132554211328_n

41ktR-AOf2L

來源:Oricon News

​覺得這篇文章好的話,請讚好我們的Facebook專頁,以獲取更多新資訊。有你們的支持,是我們動力的泉源,多謝。



張悅

宅男廢中一個,迷戀日本各位「小惡魔」,但人到中年,開始脫力,只揀最好睇嘅劇先煲……

相關文章

?>

yeezy 350 v2 do fashion goods