石原里美新劇用《逃恥》編劇 扮法醫視迷唔睇好

石原里美

日本女星石原里美(石原さとみ),舊年前年尾同山下智久(山P)拍完《朝5晚9》後撻着,經常傳到要結婚。不過,當事人雖然無表過態,但就係咁減產,直至今年中終於肯發力,趁生日出咗本厚過字典嘅寫真《encourage》兼慶祝入行15周年。可能,佢見既然拋過身出嚟做,就乘勢出擊,近日仲一口氣拍咗兩套新劇。

石原里美

第一套劇,就係佢上年唯一劇集作《校閱女王》特別篇,仲搵番原班人馬返嚟拍。第二套新劇就巴閉喇,搵嚟《逃恥》嘅編劇野木亞紀子寫劇本添。不過,據官方講,套劇石原角色係做法醫,專門研究非自然死亡,應該係套法醫推理劇……

石原里美

宅男睇完個介紹,反應都幾兩極,事關,有小惡魔着醫生袍睇當然養眼,但係個劇情唔再係玩《逃恥》式宅男FF,咁就幾難唔膠喎。

0_ae44c7b6f4ad18c2acab73122bbd2a558adb43058e1cfa3b

 

來源:ModelPress

​覺得這篇文章好的話,請讚好我們的Facebook專頁,以獲取更多新資訊。有你們的支持,是我們動力的泉源,多謝。



張悅

宅男廢中一個,迷戀日本各位「小惡魔」,但人到中年,開始脫力,只揀最好睇嘅劇先煲……

相關文章

?>

yeezy 350 v2 do fashion goods