【多圖】超新星今田美櫻短裙現身開球禮 宅男:濕濕碎啦

今田美櫻
今田美櫻

日本女星篠原涼子向來有收視保證,可惜佢套「月九劇」(逢星期一九點)《民衆の敵~世の中、おかしくないですか!?~》(《民眾之敵》)接棒《Code Blue3》就力不從心,星期一首集收視都唔過10%。雖然未能交出成績,但觀眾「唔覺意」留意到劇中19歲新人今田美櫻(今田美桜),佢劇中嘅短褲仔,迷到唔少愛腿之士。

今田美櫻

唔知邊個咁醒目,日職棒今日就請到今田美櫻去做開球禮嘉賓,而作為新人嘅今田一啲都無嬉場,着咗件同球衣襯到絕嘅短裙仔現身,大騷白滑美腿。突然咁醒神,令到班傳媒好似癲咗咁係咁大讚。

今田美櫻

不過,班宅男真係無你咁好氣,事關人哋一早已經起咗佢底,話說今田美櫻早已被喻為「福岡第一美女」,仲幫雜誌影過唔少水着相,最重要係,阿妹「胸襟異常廣闊」,睇嚟佢嘅事業同佢事業線應該會成正比。

今田美櫻

今田美櫻

今田美櫻

今田美櫻


來源:Dogatch

​覺得這篇文章好的話,請讚好我們的Facebook專頁,以獲取更多新資訊。有你們的支持,是我們動力的泉源,多謝。



張悅

宅男廢中一個,迷戀日本各位「小惡魔」,但人到中年,開始脫力,只揀最好睇嘅劇先煲……

相關文章

?>

yeezy 350 v2 do fashion goods