【終於唔使捱鬧】夏菜貼舊相 證 F Cup 真材實料

夏菜

日本女星夏菜近期憑深宵劇《ハケンのキャバ嬢・彩華》(意繹:《雙面舞嬢・彩華)「瞓身」演出,令到傳媒一改之前嘅鬧爆態度,變得對佢非常冷淡。好彩夏菜自強不息,喺IG度係咁貼文,日前終於有回響喇!

夏菜

事緣,佢早前喺IG度貼咗張17歲嘅舊相,相中佢雖然踎喺度,但就「唔覺意」露出條罅,仲要唔係少少嗰隻。個報道就好似「初次認識」佢咁,由佢出道到喺《Gantz》全裸成名從頭講起,文尾就搵到啲消息人士,證明佢無「潛建」……

1416899391541
呢篇報道睇落雖然好流,但對於近年見親報都畀人鬧整容、「假大空」嘅夏菜嚟講,已經係超反常。

0331-00476-021b1

俗語講得啱,機會係留畀有準備嘅人。


來源:Asagei

​覺得這篇文章好的話,請讚好我們的Facebook專頁,以獲取更多新資訊。有你們的支持,是我們動力的泉源,多謝。



張悅

宅男廢中一個,迷戀日本各位「小惡魔」,但人到中年,開始脫力,只揀最好睇嘅劇先煲……

相關文章

?>

yeezy 350 v2 do fashion goods