廣瀨鈴主演第 100 部晨間劇 劇迷唔 buy 嫌無氣質

廣瀨鈴

日本女星廣瀨鈴(広瀬すず)出晒名脾氣臭又易黑臉,令好多傳媒都唔多Like佢,但慘在佢工作多多,日前NHK電視台就公布,廣瀨鈴將主演有83年歷史、第100部皇牌晨間劇《夏空》,消息一出,唔單只傳媒唔Buy,連劇迷都Say No。

廣瀨鈴

事緣,日本嘅晨間劇、月九劇同大河劇合稱三大皇牌劇集,幾乎陪住一代又一代日本人嘅成長。歷史中,主演晨間劇嘅女主角星途燦爛就唔使多講,而且因題材問題,女星更加係氣質女星代言人,數數手指就有有村架純、高畑充希、波瑠、吉高由里子、杏、堀北真希、井上真央等等等等……即使如吉高由里子神神化化,但睇落都叫呃得下人……

805c49852e1cf8b8d168d0f12440af9e_26143

老實講,廣瀨鈴無疑都叫幾好戲,睇佢同「不和」嘅家姐廣瀨愛麗絲人前人後攬頭攬頸就知,但,廣瀨鈴肯定同「氣質」扯唔上關係。有網民就揶揄,電視台今期真係玩得太大,套劇要到2019年4月先開播,到時廣瀨鈴仲有無得撈都仲未知……話唔定已經「下海」拍緊……


來源:CinemaCafe

​覺得這篇文章好的話,請讚好我們的Facebook專頁,以獲取更多新資訊。有你們的支持,是我們動力的泉源,多謝。



張悅

宅男廢中一個,迷戀日本各位「小惡魔」,但人到中年,開始脫力,只揀最好睇嘅劇先煲……

相關文章

?>

yeezy 350 v2 do fashion goods