【低處未算低?】篠原涼子月九劇收視試底線 劇迷嗌撐住!

 

篠原涼子

日本富士電視台嘅「月九劇」收視愈創新低,好彩今年有套《Code Blue3》都叫做充斥下場面,但點知由「收視福將」篠原涼子接棒嘅《民眾之敵》(民衆の敵~世の中、おかしくないですか!?~)又走回舊路,開播以來仲愈跌愈有……

篠原涼子

噚晚套劇終於播到第七集,但收視再跌到去5.7%,不過今次班劇迷無鬧不特只,竟然仲發起撐套劇,網民話最唔想見到套劇跌破由西內瑪利亞(西内まりや)創下嘅5.0%紀錄喎。

s-20171129-9
衰過西內瑪利亞又的確係唔抵嘅

其實,都唔係好明,套劇卡士有齊高橋一生、前田敦子同石田百合子(石田ゆり子)等,劇情都叫做唔難睇,都唔知衰乜。

 

來源:東スポWeb

​覺得這篇文章好的話,請讚好我們的Facebook專頁,以獲取更多新資訊。有你們的支持,是我們動力的泉源,多謝。



張悅

宅男廢中一個,迷戀日本各位「小惡魔」,但人到中年,開始脫力,只揀最好睇嘅劇先煲……

相關文章

?>

yeezy 350 v2 do fashion goods