【唔好咁認真】日本 Yahoo 人氣選 Model 界得主泉里香得獎全因唔做 Model ?

泉里香

講咁N次,日本啲乜乜選舉、咩咩票選,一向應受性多極有限,事關好多事務所都好「積極」咁叫「粉絲」去投票,所以睇完往往嚇一跳,然後得啖笑。但估唔到,連今日公布嘅日本Yahoo!人氣選,都要去到反人類嘅景地。所有一線星好似北川景子、新垣結衣、戶田惠里香、石原里美、山下智久影都無,只得《Code Blue3》得個豬肉獎,連今年賣寫真賣到破晒紀錄嘅白石麻衣都唔見……

空中急診英雄3(Code Blue3)
今年神劇無份
img_Mai_Shiraishi_001
白石麻衣出寫真贏銷量,無人氣。
20170927002219
「平成歌姬」安室引退直情係碎料啦

玩到咁絕,咁最後得獎有咩人呢?先嚟個舊年《四重奏》翻生嘅高橋一生,再嚟搞笑藝人ブルゾンちえみ,大會話佢今年跑完72小時慈善跑,個妝無溶成為話題喎……仲有就係欅坂46,佢哋今年多咗多個冠名節目……去到咁嘅田地都算吧啦,好彩其中Model界別都叫做好番少少,由曾經做過《美少女戰士》嘅泉里香獲得,不過,聽埋先,大會話佢得到Model界人氣獎嘅原因,係今年突破Model框框,去拍電視節目同劇集……

001
泉里香靚女就算啦

嗯,日本人可能唔多用Yahoo!……都係睇下泉里香啲相啦。(利申:唔係Yahoo!度搵番嚟)

泉里香

泉里香

來源:Oricon News

​覺得這篇文章好的話,請讚好我們的Facebook專頁,以獲取更多新資訊。有你們的支持,是我們動力的泉源,多謝。



張悅

宅男廢中一個,迷戀日本各位「小惡魔」,但人到中年,開始脫力,只揀最好睇嘅劇先煲……

相關文章

?>

yeezy 350 v2 do fashion goods