【限奶令傳到日本】富士電視台歌謠祭女星無睇頭 山本彩僅露手臂

FNS歌謠祭

日本富士電視台年度直播音樂大騷《FNS歌謠祭 第1夜》,噚晚首場演出,話得大型節目,表演嘉賓絕對唔惹少,數數下就有TOKIO、V6、佐佐木希、AKB48偶像家族、乃木坂46、柴咲幸、倉木麻衣和倖田來未等54個歌手單位。不過唔知係咪嗰邊天氣實在太凍,定還是大台嘅「限奶令」太過強勁吹到日本,出席嘅女星衣着都非常密實,「寫真界千年老二」山本彩竟然去到單露手臂嘅景地。乃木坂48成員更加當正去返學咁,最性感可能就係男團三代目J Soul Brothers成員Elly,喺台上全程忘記拉褲鏈……

FNS歌謠祭

唯有寄望下星期三歌謠祭第二夜啦……

 


來源:官方網頁

​覺得這篇文章好的話,請讚好我們的Facebook專頁,以獲取更多新資訊。有你們的支持,是我們動力的泉源,多謝。



張悅

宅男廢中一個,迷戀日本各位「小惡魔」,但人到中年,開始脫力,只揀最好睇嘅劇先煲……

相關文章

?>

yeezy 350 v2 do fashion goods