【多圖】 櫸坂46 長濱禰留寫真 sell 少女味 宅男:無得唔買

DL1xeH_VwAAb4d2

日本女團乃木坂46成員白石麻衣今年出咗本寫真《Passport》(パスポート)賣到開晒巷,搞到成個乃木坂46好似變晒咗寫真女星咁輪住出書。估唔到,連姊妹組合櫸坂46都有樣學樣,成員長濱禰留(長濱ねる)嚟緊19號都要「爆」喇,推出個人首本寫真《ここから》(從這裏),官方仲開咗個Twitter日夜咁放相添。

0K5BiRZO_400x400

櫸坂46 長濱禰留

而家個天氣有啲凍,但寫真又點會小得水着,阿禰留雖然無澎湃嘅身材,但都有罅呀山谷呀睇下,勝在有啲少女味囉,阿禰留早前受訪時仲話,儘管泳衣仍然有啲尷尬,但喺五島列島嘅壯麗景物下,都唔介意有個大解放喎。搞到宅男㷫烚烚,要買買買。

櫸坂46 長濱禰留

DL1xeH_UMAA71Qa

DQpe7WfU8AAgPlG

DQWgMTEVAAAjo8s

來源:官方Twitter

​覺得這篇文章好的話,請讚好我們的Facebook專頁,以獲取更多新資訊。有你們的支持,是我們動力的泉源,多謝。



張悅

宅男廢中一個,迷戀日本各位「小惡魔」,但人到中年,開始脫力,只揀最好睇嘅劇先煲……

相關文章

?>

yeezy 350 v2 do fashion goods