仲里依紗新劇《ホリデイラブ》預告 深宵劇力 sell 「18禁」成功搶 FO

 

仲里依紗

日本E級女星仲里依紗(搞清楚佢姓仲,名里依紗)自從13年嫁咗人後,個咪咪同佢一樣慢慢收收埋埋,但有陣時好嘢真係又點會掩蓋得住,好似去年佢孖波瑠拍個套話題劇《其實不在乎你》(あなたのことはそれほど),飾演被小三擔老公嘅人妻,就畀劇迷大讚演技。嚟緊佢主演嗰套深宵劇《ホリデイラブ》(直繹:假日愛),又再演番同類角色,但講得做深宵劇,當然有番啲「成人情節」,今日官方推出個日本限定預告,仲大大字講「18禁」添!

仲里依紗
當年仲里依紗嫁人,成為一時的話題
仲里依紗
人妻又點?大佬,依家都唔弱呀!

23735362_1323559411089293_1964848805211799552_n(1)

話說,套劇去年公布開拍後,劇迷反應都幾差,事關男主角塚本高史拍埋仲里依紗度,睇落已經好似姊弟戀咁,再講,「小三」松本真理香(松本まりか)個樣同身材都畀女主角差幾皮,點秤都唔會輸。但係官方公布話有18禁情節,立即唔同講法,好多宅男都會排住隊等睇兩大女角鬥……你明嘅!

26070732_322386081589827_2919728538871398400_n
官方近日密密喺IG貼相,營造佢哋有幾溫馨家庭,可惜老公唔爭氣

 

img_0
個小三咁弱,點出軌呀?


來源:官方網站

​覺得這篇文章好的話,請讚好我們的Facebook專頁,以獲取更多新資訊。有你們的支持,是我們動力的泉源,多謝。



張悅

宅男廢中一個,迷戀日本各位「小惡魔」,但人到中年,開始脫力,只揀最好睇嘅劇先煲……

相關文章

?>

yeezy 350 v2 do fashion goods