【自製敏感話題】深田恭子自言怕性感谷劇 宅男噓爆太離地

深田恭子 松山研一

日本女星深田恭子近年密密拍劇,「爛砌」到咩類似都接,嚟緊新一輪日劇恭子又嚟喇,孖已經由XLL變番做L嘅松山研一(松山ケンイチ)合作新劇《鄰家的月亮特別圓》(隣の家族は青く見える),日前眾人就去咗神社參拜,順便谷下宣傳。但係,二人講嘅嘢就畀成班劇迷嘘爆喇……

深田恭子 松山研一

其實,日本呢類宣傳活動,大都係男女主角咁宜互相吹捧下就算,但係呢套劇就講,恭子同松山飾演一對心急造人嘅夫妻,咁自然提到二人繼2012年大河劇《平清盛》再演夫妻有咩感受啦。不過松山唔知食錯乜,定係無嘢搵嘢嚟講,竟然講開拍初期,埋位就同恭子大講性感內衣話題,令到佢非常尷尬。恭子竟然接口話起初得知要性感演出時,覺得好煩惱,但後來至知原來只是穿T裇短褲,先鬆咗一口氣……

DTJ2KukU8AAsKur

先唔講松山身為三子之父,扮小鮮肉怕醜仔,恭子入行咁多年,影落唔少性感寫真,竟然話驚太性感,離地咗啲啩?

640_0f904b19b69aaa8ce58b24192065d37b


來源:ModelPress
 

​覺得這篇文章好的話,請讚好我們的Facebook專頁,以獲取更多新資訊。有你們的支持,是我們動力的泉源,多謝。



張悅

宅男廢中一個,迷戀日本各位「小惡魔」,但人到中年,開始脫力,只揀最好睇嘅劇先煲……

相關文章

?>

yeezy 350 v2 do fashion goods