有村架純出「私影」寫真賀 25 歲生日 龍友:搵錯攝影師?

有村架純

日本女星有村架純今日踏正25歲生日,為咗慶祝呢個大喜日子,架純妹宣布嚟緊5月9日出寫真賀一賀佢。據講新書由選址、揀衫擺甫士,都係由架純妹嘅Idea,官方仲順勢發咗四張相咁大把畀班宅男J住先。

有村架純

當然,架純妹貴為當今日本玉女掌門,又點會有免費水着相睇?好彩四張發相都有張床照同背心短褲咁,不過,班龍友睇睇下,睇到攝影師個名就大嗌唔多對路,事關今次操刀嘅川島小鳥,喺日本出晒名係「家庭式」攝影師,佢靠幫鄰居兩歲女「未來」影咗本家庭成長寫集《未來ちゃん》出名,啲龍友話喎,唔使多講本寫真都係會走寫實生活風格,應該唔會有啲咩「隆重」場面睇,而且以架純妹今時今日地位,沙灘比堅尼應該拜拜……

有村架純

ca416081025642ffa75d529d86f5bed1

當然龍友最希望係到時寫真集出到嚟,似私影嗰啲就最好囉。


來源:Oricon JP

 

​覺得這篇文章好的話,請讚好我們的Facebook專頁,以獲取更多新資訊。有你們的支持,是我們動力的泉源,多謝。



張悅

宅男廢中一個,迷戀日本各位「小惡魔」,但人到中年,開始脫力,只揀最好睇嘅劇先煲……

相關文章

?>

yeezy 350 v2 do fashion goods