改裝福特野馬變《 創戰紀 》Ver. 型到無朋友攝影師爭住影

有看過電影《創戰紀》,都留意到當中玩光影線條的技術有幾高,而不少人當然亦都想將自己的物件,都變得同電影一樣吸引。而最近一名 Instagram 用家 the_green_machine_88 ,便上載了自己對美國經典跑車福特野馬( Ford Mustang )進行改裝,加裝大量的螢光拉花,當夜晚行使,完全變成《創戰紀》戰車!

螢幕快照 2018-03-22 上午12.29.29副本

這位網友的福特野馬,原本是一部藍色的車款,不過車主就相當落力改裝,先變成黑色車身,再在全車加上螢光綠色的拉花,而且更改 logo 、車頭燈、車匙等不同地方都加以改裝。部機有型就唔使多講,但最重要是這部靚車,令到不才攝影師都相當有興趣,帶埋美女化埋妝一齊影相。老實講,就算你有技術改裝到與這部車一樣,都可以肯定不可以揸出街(除非預俾人拉),但可以呃到靚女影相,又會唔會有吸引力?

螢幕快照 2018-03-22 上午12.29.58副本 螢幕快照 2018-03-22 上午12.32.07副本 螢幕快照 2018-03-22 上午12.32.20副本

來源:Instagram

​覺得這篇文章好的話,請讚好我們的Facebook專頁,以獲取更多新資訊。有你們的支持,是我們動力的泉源,多謝。



金仔

熱愛科技(不過無錢玩),亦都鍾意睇動漫(除了少女漫畫),可以話標準宅男一名,得閒就去旅行,飲飲食食周圍昅!

相關文章

?>

yeezy 350 v2 do fashion goods