新 iPhone 月尾正式發布? Apple 春季發布會 3 月 27 日揭盅

今個月可說傳聞滿天飛上月開始有人傳話今個月出 iPad ,月頭又開始傳有新 iPhone  ,直到今個月過了三分二,又有傳媒收到 Apple 的邀請信。而今次的選址,是在芝加哥一所中學舉行,大家都估計與教育有莫大關係。但既然勞師動眾請人飛過去,又會唔會只得教育軟件咁簡單?

DYayEOOVwAIEFoZ

當然,又是到了傳聞的時候,由於今次的邀請信,上面有一個手繪的蘋果標志,大家又開始猜測會不會是推出全新的 iPad Pro 產品,甚至會推出全新支援 Apple Pencil 的 iPad 新機。幻想完 iPad 之後,又開始諗會不會在中學搞發布會,是為了推出平價版的 iPhone SE ,始終這部機相當合適學生使用,尤其是價錢。最後,當然順便幻想埋會有新 MacBook 推出,又會係入門機專俾學生用。好啦,咩到出晒,咁 6 月仲有咩講?

來源:MacRumors

​覺得這篇文章好的話,請讚好我們的Facebook專頁,以獲取更多新資訊。有你們的支持,是我們動力的泉源,多謝。



金仔

熱愛科技(不過無錢玩),亦都鍾意睇動漫(除了少女漫畫),可以話標準宅男一名,得閒就去旅行,飲飲食食周圍昅!

相關文章

?>

yeezy 350 v2 do fashion goods