吉高由里子自製「SheShe」戀谷新劇 宅男堅唔信

日本女星吉高由里子出名神神化化,癲到無心工作自製小休一年去旅行。不過,佢啲戲又的確係勁,舊年復出作《東京白日夢女》(東京タラレバ娘),立即令佢人氣返晒嚟,吉高套新劇《正義檢事》(正義のセ)嚟緊見街喇,當事人就走咗去綜藝節目《行列のできる法律相談所》谷戲,點知佢又玩嘢,自製咗個疑似SheShe戀嚟搞搞新話題。

吉高由里子 正義檢事 正義のセ
吉高話喎,佢同「親友團」嘅搞笑藝人近藤春菜真係Friend過打Band,每日都會傳E貓,傾下當日行程,即使放假去玩都唔會斷絕,但係唔知點解最近春菜停咗無Send畀佢,令佢覺得非常失落喎。

吉高由里子 正義檢事 正義のセ
此言一出,搞到個個嘉賓O晒嘴,宅男都留言大嗌唔信,事關吉高出晒名肉食成性,點會忽然轉向。再講,記者翻查番佢個Twitter,近期吉高同春菜繼續成日去夜蒲,先幾日春菜先安排咗啲羔點去片場,同吉高打氣。

吉高由里子 正義檢事 正義のセ
來源:ナリナリドットコム

​覺得這篇文章好的話,請讚好我們的Facebook專頁,以獲取更多新資訊。有你們的支持,是我們動力的泉源,多謝。



金仔

熱愛科技(不過無錢玩),亦都鍾意睇動漫(除了少女漫畫),可以話標準宅男一名,得閒就去旅行,飲飲食食周圍昅!

相關文章

?>

yeezy 350 v2 do fashion goods