無睇錯亦無聽錯 | 李錦記出運動手環?

無睇錯亦無聽錯 | 李錦記出運動手環?

2015-09-07 Off By 金仔

其實李錦記於今年2月,成立了全資的子公司HeHa(爽樂科技)有限公司,專攻科技產品。而最近推出的HeHa手環就是新產品。功能方面都是計步、跑步、睡眠質素等。不過由出開調味料的李錦記出,日後會否可以用手帶睇到自己屋企支蠔油用剩幾多呢?

李錦記

講到功能方面,機面設有一個16 x 96mm的LED屏幕,同時設有藍牙4.0連接手機,除了支援Android之外,亦兼容iOS。而HeHa手環具有10米防水功能,電量則可待機5日。

李錦記 李錦記 李錦記

這款HeHa手環其實現時已經出售,定價$999,其實都幾貴,老實講,在國內有相似功能的手環多都數都數不完,價錢由99人民幣起已經有交易,相比起來,HeHa手環就好難買得落手,不過,如果可以同屋企的調味料連動,或者可以考慮

來源:HeHa