日本男伴陪瞓服務 | 最平兩小時千三蚊

日本男伴陪瞓服務 | 最平兩小時千三蚊

2015-12-02 Off By 金仔

日本一向都有好多古怪服務出現,例如出租女友、單身婚禮等等,不過好多都主攻男性用家為主。最近,一家名為 Rose Sheep 的公司,就推出專為女士而設的陪睡服務,全部由 20 歲至 30 歲的「俊男」擔當,收費方面會根據陪瞓時間長短而定,女士們有無興趣?

男伴陪瞓

雖然今次推出服務,都一如過往,只能睇不能掂,最多都只可以赤裸上身抱抱,不過點都要睇版先!根據網站提供的相片,在我角度看都OK。收費上分為 2 小時兩萬日元(約 $1,261 )、 4 小時四萬日元(約 $2,523 )、過夜 6 小時五萬日元(約 $3,154 )及過夜 16 小時十萬日元(約 $6,308 )。男士們以為陪瞓就可以賺赤錢?其實仲要識煮飯、識應對,先可以做得到。

來源:Rose Sheep