Android Wear 行 Windows 7   有時間等先有試

Android Wear 行 Windows 7 有時間等先有試

2016-05-12 Off By 金仔

昨天先叫人裝 Windows 10 ,今日又叫人玩 Windows 7 ,唔通又思覺失調?唔係,因為今次係裝在 Android Wear 上,雖然 Windows 7 都幾「大食」,唔似 Windows 95 咁容易裝到上錶,不過最後都真係裝到,只不過要用 3 個幾鐘去啟動個系統之嘛!

其實今次搞出 Android Wear 行 Windows 7 的人,就係 Hacking Jules ,佢都試過將唔同嘅系統,放落 Android Wear 入面,好似任天堂 N64 、GBA 喺 Android Wear 上面玩等等,今次玩到連 Windows 7 都想裝落手錶,好明顯佢好得閒,試想像啟動系統都要 3 個鐘,之前準備工夫,就更加唔止。其實佢有埋教學,等你可以跟住做,不過我相信十個有九個香港人,都未必有時間玩。

來源:YouTube