「 哆啦A夢時光機 」 吹氣浮床  水上漂浮冧女必備

「 哆啦A夢時光機 」 吹氣浮床 水上漂浮冧女必備

如果由細睇叮噹……唔係,係哆啦A夢睇到大,都應該對靜香沖涼畫面時光機好熟悉,因為間中就要去未來或回到過去。而最近有香港公司,就看準夏天來臨的時間,推出「 哆啦A夢時光機 」造型的吹氣水上浮床。今年夏天出海玩,又想同女神打開話題?機會嚟啦,飛雲!

哆啦A夢時光機1

其實這張哆啦A夢時光機,是由香港公司 AllRightsReserved 於下的 DING DONG 宅配便所推出,早在上年 5 月便推出過一次,但只限定推出 100 個,所以好多人都搶不到。而今次再次推出,同樣要搶,不過是搶平!因為即日起至在 2016 年 6 月 20 日的 11 時 59 分,在網站可以入手,早鳥價 $1,350 ,雖然貴少少,但如果明知女神鐘意哆啦A夢,或者年紀應該都有睇過哆啦A夢,都應該值回票價。如果你搶不到? 2016 年 8 月 7 日會正式開賣,不過到時仲有無人陪你出海,就好難講了。

哆啦A夢時光機 吹氣浮床 哆啦A夢時光機 吹氣浮床 哆啦A夢時光機 吹氣浮床

來源:DING DONG 宅配便