360 度相機都要夠可愛 Giroptic 360cam 美國開賣

360 度相機都要夠可愛 Giroptic 360cam 美國開賣

愈來愈多 320 度相機推出市面,不過外型都千篇一律,無太大變化,最重要當然是可愛度不足,令女士未必想玩。而最近一款曾在 Kickstarter 出現過的 Giroptic 360cam 正式推出市面,外型可愛不在話下,配套都算幾多,會唔會引起女士們的注意呢?

Giroptic 360cam

一般的 360 度相機,都是前後鏡頭設計為主,雖然質素都夠用,但外型好多人都睇到悶。相反這個 Giroptic 360cam 明顯可愛得多,分別設有三個鏡頭,配合埋機面設有 LED 燈,更加有吸引力。而除了支援 1080p 影片拍攝之外,亦可拍到 4K 相片,更設有 IPX8 防水,可在 10 米水深工作,帶埋去旅行最適合。售價為 499 美元(約 $3,892 ),並不算太貴。

Giroptic 360cam Giroptic 360cam Giroptic 360cam

來源:Giroptic