山本舞香  短髮Look成功搶鏡

山本舞香 短髮Look成功搶鏡

近排啲日劇播得七七八八,電視台又係時候瘋狂咁谷新劇,所以藝能界新聞嚟嚟去去都講啲星去做新劇宣傳,於是乎日日都見到山崎賢人、桐谷美鈴同菜菜子,再唔係又傳下SMAP成員不和,你都咪話唔悶。 山本舞香
w720c-e_2129113
w720c-e_2129104

日前,新生代女星山本舞香就接受咗間網媒嘅「挑戰」,將佢由小學六年級開始留嘅長髮剪去,更將過程拍成特輯公諸同好。原本以為都係碎料一單,點知啲宅男睇完,就猛讚佢清爽又可愛,誇張到以「天使」去形容。但究竟邊個係山本舞香?其實佢拍過幾套劇,都係做下啲配角仔,人哋阿妹嘅角色,講完都未必記得佢出現過嗰隻,咁又畀佢成功攝到位曝光,可見幾咁靜局。

不過,話又說回來,山本個短髮Look,睇睇下又幾似水著女星釋由美子嘅,若果連身材都似,真係宅男之福。

03
釋由美子
02

來源:ModelPress