【 遊日情報 】 東京飯田橋一百蚊任食生蠔   貝殼莊 1200yen 食四個鐘

【 遊日情報 】 東京飯田橋一百蚊任食生蠔 貝殼莊 1200yen 食四個鐘

2016-09-12 Off By Genki

鍾意食蠔的朋友要注意了,日本東京飯田橋的貝殼莊,而家正推出炸生蠔任食套餐,只要在中午時段去幫襯,就可以用1200yen狂食炸蠔放題,而且仲可以食四個鐘,是否抵到爛?

日本 東京 貝殼莊 日本 東京 貝殼莊

這間位於JR飯田橋站附近的貝殼莊,在午市時間推出炸蠔放題,每位收費1200yen,就可無限添食炸蠔同沙律,雖然餐單是簡單了一點,但對於嗜蠔人士來講,絕對是平價之選,而且任食時間由11am至3pm,即是大約一百蚊港幣就可狂食四個鐘,點計都平啦。

地址:東京都千代田区富士見2-10-2 飯田橋グラン・ブルーム サクラテラス 2F

來源:RocketNews24

 

(Visited 1 times, 1 visits today)