又係懷舊時!     「小忌廉 3D 八達通配飾」 登場「起舞轉又轉」你又識唔識?

又係懷舊時! 「小忌廉 3D 八達通配飾」 登場「起舞轉又轉」你又識唔識?

八達通最近推出唔少懷舊公仔系列,好似最新推出《 我係小忌廉 》小忌廉 3D 八達通配飾,當年首主題曲入面「起舞轉又轉」一句,對於不少「有睇過」的讀者,應該都仲記憶尤新。而次推出的兩款成人版小忌廉 3D 八達通配飾,分別為「璀璨星環版」 及「甜美魔法版」,呈現小忌廉手持璀璨星環及魔法神仙棒的經典造型。  小忌廉

我係小忌廉 小忌廉 3D 八達通 配飾 我係小忌廉 小忌廉 3D 八達通 配飾

全新小忌廉 3D 八達通配飾將於 2018 9 26 日上午 7 時起於全線  7-Eleven 便利店公開發售,每款售價 HK$188 ,不設按金及儲值額。

我係小忌廉 小忌廉 3D 八達通 配飾 我係小忌廉 小忌廉 3D 八達通 配飾 Creamy Magic Wand 3 Creamy Lumina Star 3

查詢:2266 2222