M&M’s 焦糖牛奶朱古力新品抵港  「 焦糖先生 」軟心拉絲必試

M&M’s 焦糖牛奶朱古力新品抵港 「 焦糖先生 」軟心拉絲必試

2019-08-20 Off By 金仔

焦糖牛奶朱古力於香港首度正式發售,為此,一向大受歡迎的 M&M’s 家族有新成員加入,今個夏天,由經典角色呀紅同呀黃帶住新朋友—「 焦糖先生 」與大家見面!「焦糖先生」以正方形登場,並且具不對稱的粗眉及圓框眼鏡,別樹一格,十分趣緻。M&M’s焦糖牛奶朱古力由脆皮外層包著牛奶朱古力夾心,而最內層、亦是整粒朱古力的靈魂—焦糖軟心。輕輕咬開一半後,可以營造拉出焦糖絲的效果!


包裝用上了與焦糖色為對比的深藍色,令「caramel」字更顯突出。M&M’s焦糖牛奶朱古力的包裝由兩位經典角色呀紅和呀黃拉出「caramel」字,即使未打開,亦能從包裝上已經感受到焦糖拉絲效果,大人定小朋友都無法抵抗其魅力﹗無論開緊會、返緊工抑或溫緊書,都可以隨時食返幾粒,帶來療癒感覺的同時,亦為你打打氣!

售價:$9.8(普通包裝)、$19.7(盒裝)、$31.4(家庭裝)