眼睛又想旅行! 東京迪士尼園區內表演網上免費任睇

眼睛又想旅行! 東京迪士尼園區內表演網上免費任睇

2020-03-26 Off By 金仔

疫情之下,各地方也要專心抗疫,謝絕外訪人士入境,原本一班經常去日本的人,玩在都無得去,要乖乖留在家中。不過,就算有得俾你去,東京迪士尼與海洋樂園從2月29日開始休園,想玩都無得玩。不過,如果只是睇的話,仲有機會,因為東京迪士尼突然宣布要將園區內的表演,放到官方Youtube頻道給大家免費觀看,對於一班日本迷,應該可以解到不少相思之苦! 東京迪士尼

今次免費網上睇表演,真是一個天大的好消息,不用花錢買門票就可以看表演,而且更可以安在家中,不用坐街邊日晒雨淋去睇,又不用與其他人迫(不停自我安慰mode啟動中),至於表演時間可參考下面:

3月19日皮克斯、米妮表演

3月25日海洋夜間表演

3月31日莉蘿的歡樂夏威夷餐宴

東京迪士尼官方Youtube

資料來源

(Visited 1 times, 1 visits today)